Supreme Gallery 2014

Supreme Gallery 2014

Interior Design by Hamid-Nicola Katrib

„Trebuie să te îndepărtezi uneori, ca să vezi imaginea de ansamblu. (...) te ajută să vezi mai bine ce faci tu.” (Hamid-Nicola Katrib)

Originar din Bacău, Hamid Nicola Katrib a trăit si a studiat in Liban (Académie Libanaise des Beaux-Arts, din Beirut), iar în 2007 a renunţat fără regrete la Orient, pentru propriul său birou de design de interior (Crea Decoration), din Bucureşti.

Cartea de vizită a designerului cuprinde un portofoliu bogat de bun gust, rafinament şi atenţie la detaliile care scot în evidenţă fiecare colţ al unui spatiu. Printre proiectele sale se numără apartamente de lux din capitală, rebranding-ul unui lanţ de fast-food, magazine sau case de vacanţă.

Proiectele de reamenajare interioară realizate de către Hamid au apărut în cele mai importante reviste de specialitate. Prezenţa în cadrul emisiunii „România, te iubesc!”, dar şi nominalizarea în topul Forbes al tinerilor care au reuşit în viaţă înainte de a împlini 30 de ani, îl transformă pe tânărul arhitect într-un model demn de urmat.

Unul dintre ultimele sale proiecte pe care şi-a pus amprenta creativă, este reprezentat de renovarea completă a parterului unei vile bucureştene, din zona Pipera. Obiectivul său a fost să creeze o atmosferă primitoare, intimă şi romantică, folosind o cromatică pastelată şi piese de mobilier clasic. Întregul spaţiu este avantajat de suprafeţele vitrate ce permit pătrunderea luminii naturale, pe tot timpul zilei, punând astfel în valoare atât living-ul cât şi dinning-ul.

Pieselor de mobilier moderne, în texturi catifelate de roz antic perlat şi albastru ceruleum, arhitectul Hamid a alăturat o elegantă măsuţă de cafea/end-table Mid-Century, din colecţia Supreme Gallery, atribuită celebrului manufacturier Maitland-Smith. Poziţionată în continuarea divanului, în spaţiul care închide peretele cu fereastra, măsuţa completează cu rafinament şi preţiozitate întreaga încăpere.

Click here for the article