Forbes 2013

Forbes 2013

Arhitectul româno-libanez Hamid Nicola Katrib și-a lansat un site inedit de amenajări interioare

A făcut parte din lista FORBES "30 sub 30" din 2012 și este unul dintre cei mai apreciați designeri de interior din România. Hamid Nicola Katrib și-a lansat o platformă de comunicare online axată pe design interior, pictură, obiecte de artă și lifestyle.

Prin intermediul noului său site, Hamid  va împărtăși inclusiv o serie de amănunte "Making Of" ale amenajărilor interioare care îi poartă semnătura.

"Cei care mă cunosc știu că am multe de spus, dar știu și că timpul uneori nu este de partea mea. Am făcut cunoștiință cu lumea bloggerilor și voi încerca să împărtășesc cât mai des detalii despre ceea ce fac și despre cum aș dori să arate lumea care ne înconjoară", afirmă Hamid. "În plus, aș vrea ca oamenii să înțeleagă faptul că, pentru a avea succes, este nevoie de multă muncă și că rar se întâmplă să poți crea în condiții ideale".

Majoritatea proiectelor reprezintă o carte de vizită importantă pentru arhitect, prin prisma imaginilor și a poveștii pe care o spune fiecare amenajare în parte.

Născut la Bacău, Hamid a trăit și a studiat în Liban (la "Academie Libanaise des Beaux-Arts", din Beirut), iar din 2007 a dat fără regrete proiectele realizate pentru fețele regale din Orientul Mijlociu în favoarea propriului birou de design interior în București: Crea Decoration.

În 2012, Hamid Nicola Katrib a fost inclus în lista FORBES ROMÂNIA "30 sub 30", alături de alți tineri români de succes. De curând, a primit premiul pentru "Cel mai bun design rezidențial", în cadrul "InSign Awards 2012".

Click here for the article